середу, 31 березня 2021 р.

8 квітня - іменини святкують Лариси

В православ’ї ім’ям Лариса нарікають на честь Лариси Готфской, іменини якої відзначають 8 квітня.

Свята мучениця Лариса Готфская жила в IV столітті і прийняла мученицьку смерть від язичників. Незважаючи на юний вік, Свята Лариса воліла померти, але не відмовилася від своїх переконань. Молода дівчина загинула разом з ще 300 християнами в храмі.  Один з воїнів дав дівчині шанс втекти, але вона залишилася.

Лариса в перекладі з грецької мови означає приємна і солодка, а з латинського – чайка. Гарне та яскраве ім'я, величне і гідне. Володіє плавним потоком енергії, який прагне тільки вперед, ніби пронизує дійсність лазером.

Ім`я досить популярне, уживається зазвичай в повній або скороченій формі – Лара. Жінки з таким іменем дуже життєлюбні й енергійні. Вони дуже чуйні, потребують розуміння, часто співчуття.

Інтенсивність звучання імені Лариса відповідає хвилям жовтого кольору, що асоціюється із золотом, розважливим розумом і загостреними почуттями.

«Зимові»  надійні, серйозні та ділові натури. Вони мають якості керівника, вміють організувати роботу цілого колективу й підприємства.

«Осінні»  Лариси не дуже комунікабельні й у незнайомому галасливому товаристві відчувають себе незатишно. Вони довго переживають розчарування й невдачі,  знову та знову проглядаючи внутрішнім поглядом неприємну подію.

«Весняні»  гостро потребують чоловічого кохання й розуміння, але догодити їм у виборі супутника життя вельми складно.

«Літні»  прагнуть до комфорту й красивого життя. Проте нестабільність характеру не дозволяє їм здійснити райдужні плани.

Найбільш поширені  форми імені Лариса: Лара, Скрині, Лариска, Ларуся, Ларуня, Лора, Ларочка.

Більше інформації про ім`я Лариса Ви зможете знайти у нашій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар