четвер, 18 березня 2021 р.

Перші кроки дошкільнят до Нововолинської бібліотеки

Яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій.

18 березня гостями бібліотеки-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи були маленькі вихованці ЗДО № 9, середньої групи «Казочка» (вихователі Наталя Ковалюк, помічник вихователя Тетяна Невідомська). 

Працівники бібліотеки радо зустріли дітлахів. Бібліотекар Наталя Козачок  розповіла  про історію виникнення книги,  про правила користування бібліотекою та книгами, походження слова «Бібліотека», як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити. 

Дошкільнята жваво розповідали про свої улюблені книги та журнали, обіцяли в майбутньому стати нашими активними читачами.

Юні відвідувачі із задоволенням взяли участь у грі «З якої казки малюнки». З ними було проведено обговорення казок «Колобок», «Ріпка» «Курочка-ряба», «Гидке каченя», «Гуси-лебеді» тощо. Присутні цікаво розповідали про своїх улюблених казкових героїв. 

Найактивнішими були: Олішкевич Божена, Кохан Богдан, Сусол Ілля, Віхрук Артем, Безека Костянтин.

Під час екскурсії діти переглянули презентацію «Цікавинки з твоїх журналів» у пункті вільного доступу до мережі Інтернет.

Дошкільнята ознайомились з виставкою-подорожжю «Мудрість і чарівність казки» та з виробами юних читачів бібліотеки.

Обов’язок кожного з нас  прищепити любов дитини до книги, до усної народної творчості, бо вона допомагає виховувати доброту, чуйність, розвивати спостережливість та логічне мислення. 

Працівники бібліотеки вдячні небайдужим вихователям, які проявляють стійкий інтерес до книги і бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар