четвер, 4 березня 2021 р.

Нововолинські старшокласники ліцею № 5 побували на інформаційній годині в бібліотеці-філії № 1

Інтернет, як і все у житті, має два боки – чорний і білий. Окрім переваг, він приніс певні незручності. Однією з головних проблем сьогодення стала інтернет-залежність.

Що таке залежність від Всесвітньої мережі? Це не тільки постійне проведення часу в Інтернеті, а й нав'язливе бажання перебувати там. Але не завжди тривале перебування в Мережі вказує на залежність від неї.    

У бібліотеці-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи відбулася інформаційна година «Інтернет – залежність! Стоп!».

Учасниками заходу стали учні 11-Б класу ліцею № 5 (вчитель Світлана Володимирівна Зубаль, бібліотекар Людмила Іванівна Суржик).

Бібліотекар Наталія Козачок розповіла присутнім про інтернет-залежність, а саме: ознаки, причини виникнення, психологічні та фізичні симптоми, типи, стадії, цікаві факти. Також учні дізналися про залежність від комп’ютерних ігор.

Школярі взяли участь в опитуванні «Інтернет-залежність» та тесті «Чи залежні Ви від Інтернету?». Кожен дізнався інформацію, про те, як не допустити виникнення інтернет-залежності.

Учні ліцею № 5 під час проведення тесту «Чи залежні Ви від Інтернету?»

Присутні ознайомилися з тематичною полицею «Інтернет як джерело інформації».

Немає коментарів:

Дописати коментар