четвер, 25 березня 2021 р.

Весняна екскурсія до Нововолинської бібліотеки-філії № 1

25 березня на екскурсію до бібліотеки-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи завітали вихованці ЗДО № 9, середньої групи «Метелики» (вихователі Людмила Журавель, помічник вихователя Тетяна Дмитрук). 

Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Книг тут, звісно, не бракує – довідники, енциклопедії, хрестоматії, казки, оповідання.

Завідувач бібліотеки Світлана Галушук ознайомила присутніх з відділами бібліотеки, розповіла про правила користування книгою, познайомила з новою літературою, яка є у бібліотеці. Вона зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоч інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань.

Наших маленьких відвідувачів зацікавили енциклопедичні видання. Діти з великим інтересом і цікавістю розглядали їх та ділилися один з одним враженнями. Особливе захоплення у дітей викликали книги про планети, тварин, морських жителів, динозаврів, спорт, транспорт тощо.

Бібліотекар Наталія Козачок ознайомила малечу з періодичними виданнями, які передплачує бібліотека, а саме: «Бедрик», «Малятко», «Смайлик» тощо. Присутні ближче познайомилися з яскравими, цікавими та захоплюючими виданнями.

Працівники бібліотеки познайомили дітей з фотовиставкою «Герої – серед нас!», яка влаштована у пункті вільного доступу до мережі Інтернет.

Екскурсія пройшла весело та з користю і справила на гостей велике враження, адже вони отримали багато цікавої інформації та багато чого дізналися нового.

Ми впевнені, що майбутні школярі будуть залюбки відвідувати бібліотеку.

Немає коментарів:

Дописати коментар