четвер, 20 квітня 2023 р.

Про День Землі говорили у Нововолинській бібліотеці-філії № 1

       22 квітня – люди по всій планеті щорічно відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

       Напередодні цієї дати, в рамках проєкту «Memory Craft», який представляє ГО «Валентність Переосмислення» (посилання на фейсбук сторінку https://www.facebook.com/valency.rethink) за підтримки ALIGHT (посилання на фейсбук сторінку https://www.facebook.com/WeAreAlight) бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи організувала та провела тематичну годину «Всі ми діти твої наша Земля, збережемо Землю для майбутнього».

       Учасниками заходу були учні 5-А класу Нововолинського  ліцею № 5 (класний керівник Вітюк Р. О., бібліотекар Суржик Л. І.).

       Гість бібліотеки Катерина Анікєєнко (ВПО) ознайомила дітей з цікавою і пізнавальною інформацією про День Землі. Для школярів була проведена Kahoot вікторина по даній темі.

       Працівники бібліотеки провели для учнів був майстер-клас з виготовлення паперової моделі Землі. Присутні вирізали, складали та клеїли  цікаву паперову  модель до Дня Землі.

       На завершення майстер-класу теплі слова вдячності звучали для нашої гості пані Катерини від бібліотеки та дітей.

      У бібліотеці організовано тематичну полицю «Відкрита долоня моєї Землі».

       PS: Щиро дякуємо дирекції та колективу ліцею № 5 за співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар