четвер, 16 лютого 2023 р.

Екскурсія першокласників до Нововолинської бібліотеки-філії № 1

       16 лютого до бібліотеки-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи завітали на екскурсію 1-А, 1-Б класи Нововолинського ліцею № 5 зі своїми класоводами Ольгою Володимирівною Підгайною  та  Тетяною Іванівною Матишейко.

        Учні з задоволенням розглядали книжкові виставки, тематичні полиці, були безмежно раді зустрічі з яскравими книжечками і журналами.  

       Бібліотекарі Наталія Козачок та Лариса Сенич цікаво розповідали  та знайомили  з правилами користування бібліотекою та книгами. Працівники бібліотеки звертали  увагу дітей на книжкові виставки: «Мудрість і чарівність казки», «Найкраща у світі земля – це Україна моя», «Світ – дивосвіт природи».

     Учасники екскурсій із задоволенням знайомилися з книгами відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-8 класів, ділилися враженнями про свої улюблені казки, заспівали пісню «Ой у лузі червона калина», пограли в гру «Вгадайте казкових героїв за ілюстраціями», переглянули новинки періодики для малят у читальному залі.

        Першокласникам дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар