вівторок, 14 лютого 2023 р.

Гурман-вечір до Дня закоханих у Нововолинській бібліотеці-філії № 1

       День закоханих – це свято романтики, кохання та ніжності. У цей день прийнято дарувати коханим і дорогим людям квіти, цукерки, повітряні кульки та інші приємні подарунки.

      14 лютого, в рамках клубу «Зустрічі без прощань», спільно з Нововолинським міським клубом у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи відбувся гурман-вечір «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я!».

      Учасниками заходу були дорослі користувачі бібліотеки.

      Ведуча завідувач бібліотеки Світлана Галушук привітала присутніх з Днем Святого Валентина,  розповіла про історію виникнення свята, про легенди, що окутують його, та як святкують День закоханих у різних країнах:  Америці, Англії, Франції, Японії тощо.

      Бібліотекарі Наталія Козачок і Лариса Сенич представили слайд-презентацію про історії кохання видатних  людей Лесі Українки, Тараса Шевченка, твори про кохання від сучасних українських письменників Люко Дашвар, Світлани Талан, Ніни Фіалко, волинських та місцевих письменників, поетів зокрема: Надії Гуменюк, Володимира Лиса, Олександра Бобака, Ірини Мартинишин-Приступи.

      Звучали пісні від подружжя відомих артистів України Віталія та Світлани Білоножко та Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко тощо.

     Міні-інтерв’ю було проведено Світланою Галушук з ювілярами, котрі прожили у парі лазурне (Лариса Альошина) та золоте весілля (Галина Панащук). Вони цікаво розповідали, ділилися своїми історіями  кохання.

      Учасники заходу у невимушеній, теплій атмосфері ділилися неймовірними історіями знайомства зі своїми половинками.

      Прикрасив свято виступ директора міського клубу Оксани Ковальчук, яка декламувала вірші та читала гумореску.

Немає коментарів:

Дописати коментар