вівторок, 27 березня 2018 р.

Мандруємо книжковим світом


      В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, бібліотека-філія № 1 Нововолинської ЦБС для користувачів відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-8 класів провела огляд-рекламу виставки-пропозиції «Мандруємо книжковим світом».
     Завідувач Світлана Галушук ознайомила присутніх з серіями книг, які представлені на виставці.
     Серія книг «У світі пригод» видавництва «Septima» створена для учнів старшого шкільного віку. До неї увійшли твори  відомих письменників  М. Ріда, А. Буссенара, Ф. Купера, Р. Сабатіні та інших. Книги серії безсумнівно подобаються учням своїми захоплюючими подіями та дивовижними пригодами.
     Школярів старшого, середнього та молодшого шкільного віку зацікавить серія «Сучасна дитяча проза» видавництва «Грані-Т», яка пропонує  твори відомих українських письменників  О. Ільченка,  О. Бусенко, Б. Жолдака, К. Лебедєвої, І. Роздобудько, Л. Ворониної тощо.
    Серія «Хрестоматія школяра» видавництва «Школа»  буде пізнавальною для  учнів середнього та молодшого шкільного віку де  рекомендуються твори   за шкільними програмами та для позакласного читання.
   У серії «Веселка» та «Промінець» видавництва «Белкар-книга»  діти дошкільного та молодшого шкільного віку можуть знайти  цікаві збірки віршів, скоромовок, загадок.  На прикладах народних казок та казок дитячих письменників (Олени Пчілки, Юрія Ярмиша, Василя Сухомлинського) діти можуть осягнути складний світ людських взаємин, навчаться відрізняти добро від зла, а також робити гарні вчинки. Яскраві ілюстрації, на наш погляд, зацікавлюють, притягують маленького читача.
    До  серії «Сонечко» видавництва «Сінтекс ЛТД» ввійшли вірші, оповідання і казки для малюків. Ці твори у цікавій і зрозумілій формі розповідають про «чарівні слова»,  вчать доброті, ввічливості, шанобливому ставленню до людей та природи.
    Наша виставка постійно поповнюється новими цікавими книгами. І кожна книжка – чудова, весела, казкова пригода. Тож запрошуємо вас до знайомства з виставкою-пропозицією.



Немає коментарів:

Дописати коментар