середу, 19 квітня 2017 р.

Ярмарок читацьких думок


     «Поговоримо про модні книги» під такою назвою відбувся ярмарок читацьких думок у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської ЦБС. Учасниками заходу стали учні ЗОШ № 6, 11-А кл. (вчитель-філолог С.І. Александрович, класний керівник  О. П. Шаравага) та активні користувачі бібліотеки.
      Ведуча заходу Світлана Галушук  ознайомила присутніх з письменниками, які творять  сучасну українську  та світову літературу. Як же зорієнтуватися в морі книжок? Що цікавого написали улюблені автори? Що нині модно читати і як розібратися в цьому розмаїтті?  Про все це школярі дізналися  із виступів своїх однокласників та гостей.
 
 
 
      Кожен бажаючий мав змогу представити свою улюблену книгу, розповісти про автора книги, чим книга його зацікавила. Своїми думками про прочитані книги поділилися Катерина Шатковська, Вікторія Лижник, Яна Кузьмич, Тамара Михайлівна Ткаченко, Світлана Іванівна Александрович, Людмила Іванівна Суржик та інші. Найбільш популярними авторами сьогодення на ярмарку читацьких думок  стали Сергій Жадан, Тарас Прохасько, Світлана Талан, Ніна Фіалко, Ірен Роздобудько, Володимир Лис тощо.

 
 
 
Для присутніх була влаштована викладка літератури «Книга - це дивний світ».
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар