неділю, 26 березня 2017 р.

Журнальна веселка в бібліотеці


       Крім великого розмаїття книг бібліотека-філія № 1 отримує цікаві за змістом  та прекрасно ілюстровані журнали. Вони допоможуть учням, батькам, вчителям оперативно отримати найрізноманітнішу інформацію, яка стане в пригоді на всі випадки життя. Вони допоможуть у навчанні, відкриють багато таємниць про навколишній світ, допоможуть змістовно провести час, запропонують багато конкурсів та вікторин…
     В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, працівники бібліотеки  спільно з  учнями 4-А, 4-Б класів ЗОШ № 5 (класні керівники М. Л. Кльофа, А. О. Вавринюк) організували і провели прес-рулетку «Журнальна веселка».
     Ведуча бібліотекар Людмила Корольчук надала інформацію про дитячі журнали і газети, які отримує книгозбірня.
    Школярі зробили огляд  журналів «Барвінок», «Джміль», «Дзвіночок», «Зернятко», «Колосок», «Малятко», «Смайлик» тощо.  Наталія Поліщук, Ангеліна Галушук, Катерина і Костя Головенки читали казки, смішинки, загадували однокласникам загадки.
     Доповненням до заходу була викладка літератури «Журнали і газети – наші друзі» .
     Діти з задоволенням  взяли  улюблені журнали додому. Свято було цікавим і яскравим.
     Алім Іванович Здига – депутат  Нововолинської міської ради, підприємець, передплатив  дитячі журнали для наймолодших користувачів бібліотеки, за що ми йому дуже вдячні.  Віримо, що добрі справи завжди повертаються добром і, що подаровані журнали, знайдуть своїх читачів і будуть їм корисними.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар