вівторок, 21 березня 2017 р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання у бібліотеці

     Щорічно в Україні в останній тиждень березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання.  У ці весняні дні в усіх бібліотеках країни відбувається величезна кількість цікавих заходів для читачів. Діти з нетерпінням чекають цього дитячого свята.
    20 березня у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської ЦБС відбулося відкриття Тижня дитячого читання  парадом улюблених книг "На казковій галявині". Учасниками заходу були учні ЗОШ № 5, № 6 та дошкільнята ДНЗ № 5.
     Ведуча заходу Світлана Галушук розповіла про історію виникнення свята, його традиції, про роль книги в житті кожної людини.
 
    Вихованці ДНЗ № 5 (група "Золота рибка"  Т. І. Шелест, О. Є. Кондисюк) та учні 4-Б класу (В. А. Кушнір) підготували та представили театралізоване дійство з улюбленими літературними героями дитячої літератури. Школярі мали змогу пригадати  улюблені казки  свого дитинства: Х. Андерсена, М. Носова, О. Пройслера, Ш. Перро, А. Ліндгрен та їх героїв. Маленькі артисти відтворили яскраві образи казкових героїв, таких як Попелюшка, Карлсон, Баба-Яга, Незнайко, Пеппі Довгапанчоха тощо.

 
 Учні  декламували вірші, співали пісні, танцювали, розгадували загадки.
 
 
Для присутніх була представлена виставка-пропозиція  "Мандруємо книжковим світом".
 
 
      День у бібліотеці був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Сподіваємось, любителів читання стане ще більше.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар