четвер, 29 вересня 2016 р.

До Всеукраїнського дня бібліотек


   


        Бібліотека – це книжковий храм, джерело ідей і скарбниця думок, що прокладають стежки у майбутнє. Храм збереження часу нашої історії.
      Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначається в Україні 30 вересня у бібліотеці-філії № 1 відбувся День інформації «До духовності – через книгу» в рамках якого відбулися ряд заходів.
     З самого ранку до книгозбірні завітали вихователі та вихованці ДНЗ № 5 «Зірочка». Працівники провели екскурсію по бібліотеці та відповіли на безліч запитань малечі.
 
     Для учнів 4-Б класу ЗОШ № 5 (класний керівник Вавринюк А. О.) була проведена літературна подорож-вікторина «Дім без книги, як день без сонця» де бібліотекарі розповіли про виникнення, історію, значення книги в житті кожної людини. Під час заходу школярі читали вірші, співали пісні, розгадували загадки про книгу та бібліотеку.
    Активними учасниками вікторини були Денис Андросюк, Софія Невідомська, Діана Колос, Вероніка Поліщук та інші.
 
 
  Старшокласники   9-Б класу ЗОШ № 6 (вчителі-предметники Хомич М. Г., Карнак О. М.)  взяли участь у вікторині «Подорож до Великої Британії». Переможцями стали Анна Маярчук, Орест Матіюк, Софія Петрович, Єлизовета Конащук, Юлія Гущина, Юрій Михалюк.
 
      З учнями 9-А класу ЗОШ № 5 (класний керівник Гримак Є. А.)  була проведена екскурсія та заняття з основ бібліотечно-бібліографічних знань.

       Працівники книгозбірні провели вуличне бліц-опитування «Ваша улюблена українська книга», яке показало, що мешканці нашого мікрорайону  багато читають і люблять  книги сучасних українських письменників.
     Користуючись нагодою, щиро вітаємо всіх працівників Нововолинської централізованої бібліотечної системи, бібліотекарів шкільних бібліотек, користувачів, друзів, партнерів з чудовим святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

Немає коментарів:

Дописати коментар