неділю, 18 вересня 2016 р.

23 Міжнародний книжковий "Форум видавців у Львові"


   15-18 вересня 2016 року відбувся Міжнародний книжковий "Форум видавців у Львові"  – найголовніша і найочікуваніша в Україні книжкова, літературна, культурна подія року. В рамках «Форуму видавців у Львові», улюблені традиційні заходи, і багато новацій.
    Львів перетворився на Форум видавців, авторів, друкарів, бібліотекарів, перекладачів, журналістів, освітян, а також читачів.
    Основною метою Форуму було привернути увагу громадськості до найактуальніших проблем сучасного українського книговидання.
    У межах 23 Форуму видавців у Львові відбулися: книжковий ярмарок, Львівський міжнародний літературний фестиваль, благодійна акція для людей літнього віку «Третій вік: задоволення від читання», урочиста церемонія вручення книжкової Премії «Найкраща книга Форуму-2015», Львівський бібліотечний форум тощо.
    Форум видавців не тільки книжкова чи культурна подія, а це місце для обговорення важливих суспільних проблем. У межах кожного тематичного форуму відбулися  дискусії, лекції, презентації книжок, спілкування з експертами, майстер-класи.
    Під час форуму працівники бібліотеки мали можливість познайомитися з видавцями,  письменниками та іншими відомими людьми.
    Завдяки спонсорській допомозі підприємців В. М. Бадзюня,  Г. І. Павлишина,  А.І. Андрощук  наша книгозбірня поповнила новими книгами свій фонд. Щиро дякуємо!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар