четвер, 1 вересня 2016 р.

День знань у книгозбірні

      1  вересня – це не просто початок осені. Це справжнє свято мудрості, доброти і людяності, завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Свято День знань  не залишило осторонь і бібліотечних працівників.
       На День відкритих дверей «Бібліотека добрий чарівник, у ній багато різних книг» до бібліотеки-філії № 1 завітали дошкільнята  старшої групи «Бджілка» ДНЗ № 9 «Дивосвіт» (вихователі О. О. Міндзя, Т. П. Супронюк). Для них була проведена екскурсія «Світ книжковий – світ казковий».
 
 
 
 
      Насичено  та змістовно пройшло літературне свято «Книга – це дивний світ». Ведучі розповіли учням 3-А класу ЗОШ № 5 (класовод Г. М. Худенець)  про виникнення книги та її значення для кожної людини. 
     Активну участь у заході взяли Віаріка Сєргєєва, Тетяна Вавриш, Владислав Ящук, Ганна Галівода Вікторія Петрович які читали  вірші, прислів`я та приказки,  розгадували загадки  про книги.

 
      Для школярів була презентована виставка-пропозиція «Мандруємо книжковим Всесвітом» де були представлені книги серій «Веселка», «Сонечко», «Промінець», «Хрестоматія школяра», «Сучасна дитяча проза», «У світі пригод».
 
     Святковий день у книгозбірні пройшов весело та цікаво.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар