середу, 2 грудня 2015 р.

Милосердя в нашому житті

        Найвища наука життя - мудрість. А найвища мудрість - бути добрим. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді - це завжди було в характері українського народу. У наших традиціях споконвіку зберігалася звичка наділити прохаючого, прихилити подорожнього, надати допомогу немічному, порятувати хворого чи каліку, заступитися за беззахисного і скривдженого.
      Напередодні Міжнародного дня інвалідів бібліотека-філія № 1 спільно з ЗОШ № 5 організували і провели  урок милосердя "Коли серце не байдуже".
      Ведучі заходу  Дарина Харевич та Олександр Зарубич розповіли учням  10-го класу(класний керівник Фоменко Н. А.)  про значення добра, людяності, милосердя у житті кожної людини.     Старшокласники  Каріна Афоніна, Дарина Бадзюнь, Андрій Зуб, Максим Попков  читали вірші на дану тему.
     Бібліотекар Людмила Корольчук провела бесіду з школярами  про  людську доброту, взаємодопомогу, чуйність, любов до ближнього.
      Для присутніх була влаштована викладка літератури "Не скупіться люди на добро".
     Сподіваємось, кожен з учнів осмислив свою життєву позицію, став добрішим, кращим, досконалішим.  Життя таке прекрасне, тож поспішайте творити добро на землі.
     


    

Немає коментарів:

Дописати коментар