четвер, 17 вересня 2015 р.

Україна у вогні війни за свободу

     Для України настав тяжкий і відповідальний час. Після Майдану, побачивши, що Україна обрала собі європейський шлях, наш  "старший брат", відчувши загрозу, що демократія з України перекинеться на Росію, розпочав проти нас війну. Українці зрозуміли, хто у всі віки нас принижував, забрав у нас історичну правду, нищив нашу мову, а зараз хоче забрати і волю, і європейство. Завдяки агресії путінської Росії в українців пробудилося вічне прагнення до волі та незалежності.
     Наше місто не залишається осторонь тих непростих подій, що відбуваються у нашій державі. Серед  активних учасників Євромайдану та Антитерористичної операції наш земляк Олег Іванович Решетило.
      Під час патріотичної години  "У свободи - Свята Героїчність. У свободи - Герої свої!" яка відбулася у бібліотеці-філії № 1 для учнів ПТУ-11 ( кухарі, кондитери),  наш гість поділився спогадами про ті непрості події. Розповів про своїх друзів, товаришів, однокласників,  які брали активну участь під час революції Гідності та боронять нашу країну в зоні АТО. Про те, що у великій мірі на плечах волонтерів тримається наша армія.
    Учні виразно декламували вірші про ті події.  Юнаки та дівчата запевнили, що вони не зрадять пам`яті тих, хто захищав та захищає нашу рідну землю.
       Для присутніх була представлена викладка літератури "І "брат" пішов війною".




















Сіверськ - 2014





Карачун-гора - 2015