четвер, 28 березня 2024 р.

Авторська зустріч з Валентиною Мирошниченко відбулася у Нововолинській бібліотеці-філії № 1

        28 березня у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи відбулася Авторська  зустріч з Валентиною Мирошниченко у читацькому та навчальному просторі «Клуб елегантного віку», який створено при бібліотеці.

         Проєкт реалізується за підтримки UNHCR Ukraine – Агенство ООН у справах біженців.

         Учасниками заходу були користувачі бібліотеки, люди елегантного віку, гості міста, Університет вільного часу.

         Завітала на авторську зустріч представниця БФ «Рокада» Волинь пані Тетяна, яка  була приємно вражена заходом та роботою «Клубу елегантного віку».

         Ведуча заходу завідувач Світлана Галушук познайомила присутніх з гостею міста поетесою Валентиною Мирошниченко та її літературними альманахами.

         Переглянули відео «Соледар: край соляних промислів Донеччини», «Соледар під час війни», «Зруйнована вулиця і дім гості».

         Міні-інтерв’ю було проведено з автором Валентиною Мирошниченко.

         Прозвучали вірші у виконанні присутніх: «Люблю тебе, моя родина», «Дідусеві спогади», «Я люблю тебе, море», «Ось і знову зустрілись з тобою», «Хурделиця», «Черемха», «Моя королева» тощо.

         Користувачі бібліотеки висловили Валентині Мирошниченко слова вдячності за її творчість, стійкість, мужність і добре серце.

         На завершення заходу, гостя декламувала свої улюблені вірші.

         Учасники «Клубу елегантного віку» висловлюють щиру подяку БФ «Рокада» Волинь за сприяння в проведенні авторської зустрічі та солодкі дарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар