пʼятницю, 8 грудня 2023 р.

Польська полиця в Україні

  Бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи стала учасницею проєкту «Польська полиця в Україні», який реалізується державною установою «Український інститут книги» спільно з Інститутом книги у Польщі та за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі.

         У межах проєкту «Польська полиця в Україні» бібліотека-філія № 1 отримала безкоштовно комплект із 20 нових книг для створення книжкової полиці польської літератури у бібліотеці. Отримані книги – це добірка перекладів українською мовою польської класичної та сучасної літератури для дорослих та молодших читачів. Книжки польських авторів видані українською мовою видавцями України на кошти гранту, наданого їм Інститутом книги в Польщі.

         8 грудня бібліотека-філія № 1 провела презентацію книг «Польська полиця в Україні» для старшокласників 9-А класу Нововолинського ліцею № 5 (класний керівник Редько О. В., бібліотекар Суржик Л. І.).

       Ведуча заходу бібліотекар Наталія Козачок презентувала та ознайомила присутніх з новою літературою польських авторів. 

    Цікаво та змістовно розповіла про непрості людські взаємини, захоплюючі історії головних героїв книг, які нікого не залишать байдужими. 

         Запрошуємо завітати до бібліотеки та вибрати книгу!

Немає коментарів:

Дописати коментар