четвер, 28 грудня 2023 р.

Відкриття читацького та навчального простору «Клуб елегантного віку» у Нововолинській бібліотеці-філії № 1

27 грудня у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи відбулося відкриття читацького та навчального простору «Клубу елегантного віку». Він був реалізований у межах громадського проєкту за підтримки благодійного фонду «Рокада» Волинь, що є виконавчим партнером УВКБ ООН.

Облаштування такого простору у цій локації дасть можливість людям похилого віку покращити свій психоемоційний стан, підтримувати активність, займатися улюбленими хобі, опановувати цифрову грамотність, спілкуватися та обмінюватися досвідом у дружній компанії.

Простором будуть користуватися ВПО та мешканці Нововолинської громади, оскільки розміщення досить зручне та забезпечить освітньо-культурне дозвілля жителів мікрорайону та міста, знаходиться у вільному доступі для всіх бажаючих.

    Ведуча заходу завідувач бібліотеки Світлана Галушук  привітала гостей та користувачів бібліотеки з відкриттям читацького та навчального простору.

    На відкриття простору завітали керуюча справами виконавчого комітету Нововолинської міської ради Валентина Степюк, начальниця відділу культури Марія Душук, директор Нововолинської централізованої бібліотечної системи Аліна Регешук, представниця БФ «Рокада» Волинь, регіональна менеджерка з питань захисту Ольга Голіцина-Чазова.

Керуюча справами виконавчого комітету Нововолинської міської ради Валентина Степюк
Начальниця відділу культури Марія Душук
Директор Нововолинської централізованої бібліотечної системи Аліна Регешук
Представниця БФ «Рокада» Волинь, регіональна менеджерка з питань захисту Ольга Голіцина-Чазова

    Цікавими та болючими життєвими історіями поділилися гості заходу, які знайшли прихисток у нашій Нововолинській територіальній громаді – Людмила Деркач та Ганна Лашкевич.

Гостя Нововолинської територіальної громади Ганна Лашкевич

    

Працівники бібліотеки підготували для присутніх етнографічний калейдоскоп «Народні традиції грудня». Бібліотекарі Наталія Козачок, Лариса Сенич надали змістовну і цікаву інформацію про свята грудня та ознайомили з слайд-презентацією.

    Для присутніх була організована тематична полиця «Календар народних свят».

    На захід було запрошено аматорське обʼєднання «Надія», співали колядки та привітали присутніх з Різдвом Христовим.

Немає коментарів:

Дописати коментар