середу, 6 грудня 2023 р.

Святковий майстер-клас до Дня Святого Миколая

          Сьогодні Україна вперше відзначає День Святого Миколая за новою датою  –     6 грудня. На цей світлий день чекає кожна родина, а особливо – діти.

         Окрім того, 6 грудня ми також відзначаємо не лише День Святого Миколая, а й День Збройних Сил України.

        В День Святого Миколая, бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи спільно з Нововолинським ліцеєм № 5 провели святковий майстер-клас «Казковий сніговик», в рамках клубу «Чомудрик».

        Учасниками заходу були учні 4-Б класу (класовод Мілєвич І. П., бібліотекар Суржик Л. І.).

         Ведуча заходу бібліотекар Лариса Сенич розповіла про історію свята, яка є не тільки важливою, але й цікавою. Нині традиція святкувати День Святого Миколая відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають  подарунків під подушкою.

        Дітям було запропоновано взяти участь у майстер-класі з виготовлення казкового сніговика та інших атрибутів свята. Під час святкового майстер-класу школярі малювали кольоровими олівцями, фломастерами, розфарбовували та виготовляли казкових сніговиків.

         Школярі щиро раділи створеній красі. Диво-іграшки усім сподобались. Тепер вони займуть своє місце на новорічній ялинці.

         До учнів завітав Святий Миколай і роздавав дітям солодощі.

    Діти читали вірші про зиму Миколаю Чудотворцю.

     Працівники бібліотеки-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи та школярі щиро вдячні за фінансову підтримку депутату Нововолинської міської ради, підприємцю Віталію Миколайовичу Бадзюню за солодкі подарунки дітям.

Немає коментарів:

Дописати коментар