четвер, 6 травня 2021 р.

Співробітниця Нововолинської бібліотеки-філії № 1 взяла участь у лекції «Правда про наркотики» Марини Грибанової

5 травня до Нововолинського ліцею № 6 завітала  Марина Грибанова – психологиня, знана лекторка, котра займається антинаркотичною просвітою, засновниця й очільниця українського центру «Нарконон», який спеціалізується на реабілітації наркозалежних.

Представила лектора заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів Нововолинської міської ради Вікторія Романівна Скриннік.

Вчителі, школярі 8-10 класів та бібліотекар бібліотеки-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи Наталія Козачок мали нагоду прослухати лекцію «Правда про наркотики».  Цікавою була розповідь про унікальне відкриття Хаббарда ‒ Шкалу емоційних тонів.

Присутні слухали лекторку зацікавлено, адже інформацію подавали емоційно, яскраво, з конкретними прикладами. Марина Грибанова була «на одній хвилі» з учнями.  Вона пояснила, чому організм людини саме так реагує на наркотики, а також – в яких емоційних станах підліток може піти на те, щоб їх спробувати.

Дякую Марині Грибановій за чудову лекцію. Було корисно, повчально та цікаво. Досвід здобутий під час зустрічі буде використовуватись у роботі з молоддю.

Немає коментарів:

Дописати коментар