вівторок, 20 квітня 2021 р.

У Нововолинській бібліотеці-філії № 1 відбулася пізнавальна хвилинка

20 квітня у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи, в рамках дитячого клубу «Чомудрик», було проведено пізнавальну хвилинку «Гігієна дітей: як уберегтися від злих мікробів».

Учасниками заходу були учні ліцею № 5, 2-А класу (класовод  Богдана Гіналюк, бібліотекар Людмила Суржик).

Ведуча Наталія Козачок розповіла школярам що таке мікроби та як себе захистити від них за допомогою дотримання правил особистої гігієни.

Під час зустрічі учні прослухали вірші Тетяни Лисенко «Мікроби», «Поросятко захворіло» та обговорили важливість гігієни у повсякденному житті.

Відгадавши загадки, діти дізналися про предмети індивідуального користування, які допомагають зберігати в чистоті наш організм.

Присутні ознайомилися з рекомендацією «Мийте руки правильно», розробленою Всесвітньою організацією охорони здоров’я, а також розповіли про правила гігієни, яких вони дотримуються в умовах пандемії COVID-19.

Школярі поділились на команди «Єдиноріг» та «Амонг Ас». Вони активно брали участь у вікторинах «Правила гігієни», «До якої дії підходять слова…?», розв’язали завдання «Шкідливі мікроби» тощо. 

На завершення заходу визначили найактивніших учасників, яких нагородили солодощами. Учні цікаво, корисно та весело провели свій час.

Немає коментарів:

Дописати коментар