четвер, 20 лютого 2020 р.

Дякуємо за подаровані книги!

«Подаруй бібліотеці книгу» – це постійна доброчинна акція, що діє у всіх бібліотеках нашого міста. Кожен охочий може долучитися, подарувавши свої книги бібліотеці, де вони обов’язково знайдуть нових вдячних читачів.
Нещодавно бібліотека-філія № 1 Нововолинської ЦБС отримала подарунок від користувача бібліотеки Марії Ярославівни Веремчук. Працівники бібліотеки висловлюють слова щирої вдячності за подаровану серію книг для дітей молодшого шкільного віку, англійської письменниці Меґан МакДоналд «Джуді Муді». Ваш дарунок є безумовно корисним і цікавим нашим читачам.
На сторінках книг цієї серії на вас чекають веселі історії про пригоди дівчинки Джуді Муді, яка неодмінно подарує усім дітлахам гарний настрій та усмішку.
«Джуді Муді»
У першій книжці з серії про Джуді Муді на вас чекає знайомство з цією кумедною дівчинкою, у якої частенько змінюється настрій. Він буває хороший, поганий, передшкільний, шкільний – який завгодно. А ще у неї є  молодший братик Стінк, найкращий друг Рокі та «заклятий» друг Френк Перл. Вони потрапляють у різноманітні пригоди, вчаться тішитися маленьким і великим радощам.
«Джуді Муді стає знаменитою»
Друга книга з серії про кумедну дівчинку. Усі діти довкола Джуді Муді уже хоч трішечки знамениті, а Джесіка Фінч навіть стала Королевою правопису. Також Джуді виявила, що тато переміг у радіовікторині, мамине фото надрукували в газеті, а братика показували по телебаченню. У дівчинки з’являється мета – стати знаменитою. Який шлях вона обере, і чи допоможуть їй друзі? Читайте у другій повісті про пригоди веселунки Джуді Муді.
«Джуді Муді рятує світ»
Це третя книжка з серії про Джуді Муді. Що робити, якщо ти хочеш врятувати світ, а твоя родина нищить тропічний ліс? Джуді Муді не здається і починає з малого, адже вчитель сказав, що навіть одна людина може змінити світ. А вона – не одна.
«Джуді Муді віщує майбутнє»
Четверта книга з серії про Джуді Муді, де дівчинка навчилась віщувати майбутнє! Не вірите? От і однокласники не вірять. І навіть її найкращі друзі – Рокі та Френк – сумніваються. А Джуді тим часом уважно за всіма спостерігає, читає книжки про ясновидців і готується здійснити своє грандіозне передбачення. Яке? Читайте у четвертій повісті про пригоди веселунки Джуді Муді.
«Джуді Муді – лікарка»
Це п'ята книга про пригоди дівчинки Джуді Муді. Часом трапляються мляві дні, коли нічого не хочеться. Особливо йти до школи. І мама невблаганна. Та, коли Джуді приходить у свій клас, виявляє, що за учительським столом сидить… скелет! І це лише перша приємна несподіванка. 3-«Т» клас вивчатиме будову тіла, відвідає швидку допомогу, Джуді лікуватиме брата і навіть прооперує... Кого? Як стверджує сама Джуді, це ідеальний пацієнт…
Запрошуємо до читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар