вівторок, 19 березня 2019 р.

Творча зустріч з Надією Гуменюк

  
      На продовження Тижня дитячого читання у ЗОШ № 6 для учнів 5-6 класів відбулася зустріч з талановитою українською письменницею, журналістом, поетесою та публіцистом з Волині, дитячою письменницею Надією Павлівною Гуменюк. Вона є членом Національної спілки журналістів України, членом Національної спілки письменників України, заслуженим журналістом України.

    Ведуча завідувач бібліотеки-філії№ 1 Нововолинської ЦБС Світлана Галушук ознайомила з творчістю письменниці, володаркою багатьох відзнак та літературних премій. У творчому доробку гості майже чотири десятки книжок: поетичних та прозових творів, понад половину з яких - вірші, оповідання, повісті для дітей.
   Твори письменниці, адресовані юним читачам, наповнені любов`ю, добротою, оптимізмом, тонким гумором і населені образами, які дуже подобаються дітям.
  Учні святково одягнувшись у вишиванки, як справжні українці, красиво й артистично декламували вірші поетеси. У залі панувала атмосфера уваги та доброзичливості.
     Надія Павлівна читала свою поезію. Відповідала на безліч запитань ведучої та школярів.
    На завершення зустрічі виступив директор школи Іван Іванович Пукля, який подякував гості за творчу зустріч і побажав їй творчого натхнення, нових успіхів та здобутків.
   Для присутніх була влаштована викладка літератури «Мандрівка сторінками книг Надії Гуменюк».
  

Немає коментарів:

Дописати коментар