вівторок, 5 червня 2018 р.

Планета чарівних казок


         Немає в світі людини, яка б хоч раз на віку не мандрувала країною казок. Знайомство з казкою, зустріч із нею – це завжди свято.
     В рамках проекту «Канікули з книгою» на казковий ярмарок «Чарівний світ казок», в бібліотеку-філію № 1 Нововолинської ЦБС завітали учні дитячого закладу «Олімп» (загін «Капітошка», вихователі Воскобойник Г. М., Олех Л. Ф.),  що працює при ЗОШ № 5.
     Мандруючи світом казки школярі із захопленням слухали розповідь завідувача бібліотеки Світлану Галушук про казки, які вчать добру і засуджують зло, вчать вірити у дива.
    Маленькі відвідувачі повністю занурилися у прекрасний і чарівний світ казки. Вони зачаровано слухали фрагменти казок, доповнюючи їх своїм змістом, а коли настав час впізнавати казкових героїв, діти показали себе справжніми любителями і знавцями казок. З великим задоволенням учасники заходу переглянули мультфільми.
    Діти з захопленням прийняли участь у розвагах, вікторинах, конкурсах.
      Гарним доповненням до свята стала виставка-подорож «Країна книжкова – країна казкова». Яскраві книжки наче самі просилися до рук. Тож малеча зацікавлено гортала сторінки улюблених казок.
        Вірте в казку, і вона завжди житиме поруч з вами.

Немає коментарів:

Дописати коментар