вівторок, 19 червня 2018 р.

Літні канікули з книгою

         Казка… Лагідна колиска дитинства. З віку в вік, з покоління в покоління горіли дитячі оченята на цей дивовижний казковий світ. Затамувавши подих, з раннього дитинства, ми слухали мамину казку, блукаючи по незнаним світам, пізнаючи добро і зло.
    В рамках проекту "Канікули з книгою"працівники бібліотеки-філії № 1  Нововолинської ЦБС на казковий ярмарок «Чарівний світ казок» запросили учнів та вихователів дитячого табору «Олімп» загону «Дружба» (Л. М. Вавринюк, С. В. Пилипчук).
   Завідувач  Світлана Галушук ознайомила з книжковими новинками, діти відгадували загадки,  пригадували літературні твори та їх авторів, відповідали на запитання літературної вікторини «Чи знаєте ви казки та їх героїв?».
    Школярі підготували інсценізацію по казці «Рукавичка». Юні артисти  розкрили свої акторські здібності, передаючи настрій того чи іншого героя.
      Зустріч з казкою була цікавою і захоплюючою. Казки допомогли їм відчути і усвідомити себе як особистість, не тікати від труднощів, а долати їх. Діти зрозуміли, що казка не тільки чарівна, а корисна.

Немає коментарів:

Дописати коментар