понеділок, 21 березня 2016 р.

Тиждень дитячого читання у бібліотеці


      Вже традиційно з року в рік  по всій Україні  проходить Тиждень дитячого читання. А бере свій початок з далекого повоєнного 1943 року.
    «Книжок країна чарівна у гості вас чекає» -  саме під такою назвою бібліотека-філія № 1  розпочала  відкриття Тижня дитячої книги. На літературне свято завітали друзі книги - учні 7-А та 7-Б класу ЗОШ № 6.
     Ведучі заходу Маргарита Янець та Юрій Лесик повели школярів в подорож в сиву давнину, коли книги писались на камені, глині, шкірі, папірусі. Учні декламували вірші про книгу, згадали прислів`я та приказки, відгадували загадки, А Денис Воронюк цікаво та дотепно читав гуморески.
    На свято книги завітали гості, місцевий поет, голова  літературно-мистецької  вітальні «Мамина криниця», що працює при Нововолинській  центральній бібліотеці, Іван Пукля  та вчитель філолог Валентина  Кутасевич. Вони  цікаво розповідали про роль і значення книги в їхньому житті. Іван Іванович розказав про себе, також про свою музу, яка надихає його сьогодні на створення нових віршів. Він охоче декламував свої твори.
   Для дітей була проведена екскурсія по бібліотеці.
   Учні ознайомилися з виставкою-пропозицією «Книги можуть бути різні».


 
 
 
 
 

                                                              

Немає коментарів:

Дописати коментар