четвер, 11 лютого 2016 р.

Книги, які вбирають у себе цілий світ


    Ганна Чубач - українська поетеса, заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки письменників України. Це поетеса від Бога, тому її творчість надзвичайно популярна.  Багато  її творів  - це яскраві сторінки історії і зображення минулого і сучасного. Вона автор більше 60 книжок, 11 абеток для дітей, понад 300 ліричних пісень тощо.
    З нагоди 75-річчя від дня народження Ганни Чубач у бібліотеці-філії    № 1 відбувся поетичний вернісаж "У дитячих віршах відкриваю себе" за участю учнів ЗОШ № 5 (3-А, 3-Б  кл.; класні керівники Кльофа  М. Л., Вавринюк А. О.).
    Ведучі заходу познайомили школярів з життям і творчістю письменниці, розкрили  її особливий світ -   світ любові, краси, добра і співчуття.  Діти залюбки декламували її вірші,  скоромовки, адже вони такі цікаві та легко запам`ятовуються. Піднесено та емоційно   виконали відомі пісні  "Черепаха Аха-Аха", "Два маленьких баранці". 
    З метою популяризації творчості поетеси у книгозбірні влаштована викладка літератури "Веселі книжечки, що створені з любов`ю".

Немає коментарів:

Дописати коментар