середу, 11 листопада 2015 р.

Подорож у країну поезії із Світланою Костюк

     Вона з древнього і гордого роду поліщуків... Її поезія чиста, як вода в прозорих поліських плесах, ніжна й зворушлива, як перший весняний цвіт, що пробиває зимову кригу й співає хвалу сонцю та життю. Благословенне бабусиними піснями, материнською ласкою, а над усе - любов`ю до рідного краю, поетичне слово Світлани Костюк щире і пристрасне...
     Бібліотечні працівники бібліотеки-філії № 1 та ЗОШ № 5 організували і провели  подорож у країну поезії "Дзеркало жіночої душі та імені". Учні ЗОШ № 5 мали можливість спілкуватися з  поетесою, членом Національної спілки письменників України і  просто чарівною жінкою Світланою Степанівною Костюк.
     Ведучі заходу Ілона Кобзова і Тарас  Окусков  розповіли присутнім про життя і творчість нашої землячки.  Старшокласники  читали поезію автора.  На її вірші звучали пісні у виконанні учнів школи (музику написали вчителі Оксана Лукашук та Тетяна  Штембурська).
    Світлана Степанівна поділилась  творчими планами на майбутнє, прочитала свої вірші, відповіла на численні запитання глядачів.
    Яскравим доповненням заходу була  слайд-презентація про творчий шлях поетеси  та   викладка літератури "Поезія сильної духом жінки".
    Зустріч з цікавою особистістю завжди приносить радість. То  ж  ми вдячні Світлані Степанівні за хвилини радості, які вона подарували всім нам.
   



















Немає коментарів:

Дописати коментар