пʼятницю, 26 травня 2023 р.

Відбулася зустріч зі спеціалістами муніципальної варти

25 травня бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої  бібліотечної системи спільно з Нововолинською центральною міською бібліотекою та учнями 8-А, 8-Б класів Нововолинського ліцею № 5  (класні керівники Редько  О. В., Пух В. М., бібліотекар Суржик Л. І.) провели зустріч зі спеціалістами муніципальної варти «Жіноче обличчя нежіночої професії».

Із вступним словом виступила ведуча заходу завідувач бібліотеки Світлана Галушук, яка представила гостей.

На захід були запрошені працівники муніципальної варти.

Начальник оперативного відділу управління муніципальної варти Аліна Лечицька розповіла школярам про правила безпечного поводження під час літніх канікул та про безпеку на дорозі. Розглянули види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформацію та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

Це була не просто зустріч, а щире безпосереднє спілкування, під час якого учні дізналися багато нового та закріпили свої знання та отримали незабутні враження.

Напередодні Дня захисту дітей та з нагоди Міжнародного дня зниклих безвісти дітей т. в. о. директора Нововолинської ЦБС, модератор Аліна Регешук запросила глядачів на перегляд документального кінофільму «Карла і Нордал» норвезької режисерки Елізабет Аспелін, в рамках кіноклубу документального кіно DOCUDAYS UA «NovoSpace», який діє при Нововолинській центральній міській бібліотеці. 

Переглянувши фільм, школярі обговорили побачене. Активним учасником став Олександр Данилюк, учень 8-Б класу.

PS: Щиро дякуємо дирекції та колективу Нововолинського ліцею № 5 за співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар