понеділок, 15 травня 2023 р.

До Міжнародного дня сім'ї відбулася тематична година у Нововолинській бібліотеці-філії № 1

      15 травня, в Україні та у світі відзначають Міжнародний день сім'ї, який затвердила Рада ООН у 1994 році.

      Цей день присвячений всебічного розгляду проблем сім'ї у різних країнах світу. Саме з такою метою у 1993 році в ООН прийняли резолюцію щодо офіційного затвердження Дня сім'ї.

         З нагоди Міжнародного дня сім’ї у бібліотеці– філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи відбулася тематична година «Майбутнє України – щаслива родина», в рамках проєкту «Memory Craft», який представляє ГО «Валентність Переосмислення» (посилання на фейсбук сторінку https://www.facebook.com/valency.rethink) за підтримки ALIGHT (посилання на фейсбук сторінку https://www.facebook.com/WeAreAlight).

           Учасниками заходу були учні 3-А класу Нововолинського ліцею № 5 (класовод Райко В. А., бібліотекар Суржик Л. І.), ВПО.

          З розповіді бібліотекаря Лариси Сенич  учні  дізналися про історію свята, про цінності сім'ї та дотриманні добрих традицій, які об'єднують рідних і близьких.

         Цікаві, бурні та жваві розповіді про свої  сім`ї  розповідали школярі та обговорювали, що саме в родині  вони вчаться любові, відповідальності, турботи і поваги.  

         З дітьми був проведений майстер-клас по виготовленню паперової моделі родинного дерева.

         Сім’я – це найдорожчий і найцінніший скарб. В  Міжнародний день сім’ї бажаємо, щоб сім’я була тихою і затишною. Нехай всередині сім’ї буде мир та любов!

Немає коментарів:

Дописати коментар