понеділок, 19 грудня 2022 р.

Ігрове народознавче свято до Дня Миколи Чудотворця

         День Святого Миколая – особливе свято. Всі його чекають з нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій, бо кожен знає, що він за свого життя був добродієм для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку в біді, або в радощах. З особливим нетерпінням чекають на день пам'яті цього доброго святителя діти, бо для них, насамперед – це свято веселощів та подарунків.

         19 грудня, в рамках дитячого клубу «Чомудрик», бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи разом з учнями 4-Б класу Нововолинського ліцею № 5 (класовод Вавренюк Л. М., бібліотекар Суржик Л. І.)  організували і провели підсумкове засідання та ігрове народознавче свято «Ангели з Миколаєм добра всім бажають».

         Ведуча заходу бібліотекар Лариса Сенич розповіла про історію виникнення свята Миколая, легенди, народні прикмети та традиції, пов’язані з цим днем.

         Учні співали вітальні пісні про Святого Миколая, читали вірші. 

    Школярі взяли активну участь в іграх та конкурсах, малювали, відгадували загадки ведучої. Учасники заходу розповіли про добрі справи, які вони здійснили за рік. Всі діти були слухняними упродовж року і тому отримали святкові подарунки від Святого Миколая.

         Захід виявився напрочуд веселим, яскравим, цікавим.

         Для користувачів у бібліотеці організовано тематичну полицю «Забілів снігами гай, їде Святий Миколай».

         P.S. Працівники бібліотеки щиро вдячні спонсору, підприємцю, депутату міської ради Віталію Миколайовичу Бадзюню за солодкі подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар