пʼятницю, 28 жовтня 2022 р.

«Осінь золотиста барвами горить» у Нововолинській бібліотеці-філії № 1

       Осіння природа для людини – джерело життя, мудрості й краси. Вона постійно змінюється, вражаючи нас розмаїттям своїх проявів. Тому книга природи безмежна і дуже цікава. Вона може суттєво збагатити розум і серце людини, змінити настрій, викликати добрі почуття.

         Є  книги, на сторінках яких живе сама осінь – в різні епохи, в різних куточках землі: холодна і похмура чи яскрава і терпка, зі своїми врожаями, дощами, святами й турботами.

         Бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної  системи провела з школярами осінню арт-терапію «Осінь золотиста барвами горить». На осінній галявині ведучі бібліотекар Лариса Сенич та Іван Панкратов учень 6-Б класу ліцею № 5 (класний керівник Н. О. Голян) познайомили присутніх з лагідною, затишною, загадковою, ошатною, пряною, меланхолійною порою року осінню.

          Сьогодні у нас знову весело та гамірно. До нас  завітали  користувачі та внутрішньо-переміщені діти. Присутні дізналися цікаві факти про пору року осінь, читали вірші, відгадували загадки.

  З природних матеріалів школярі вчилися створювати дива. Шишки, каштани, горобина, різнобарвне листя у поєднанні з пластиліном перетворилися на кумедних тваринок.

         Для присутніх організована тематична полиця-анонс «Осінь у гості завітала». Пропонуються книги де осінній настрій звучить в  різних тонах.

         Запрошуємо до бібліотеки  обирати книги, які пасують осінньому читанню.

Немає коментарів:

Дописати коментар