неділю, 3 жовтня 2021 р.

Нововолинська бібліотека-філія № 1 зустрічає нових друзів в рамках Дня відкритих дверей «Бібліотека – місце яскравих вражень»

30 вересня всі бібліотекарі та шанувальники книги відзначають Всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди працівники бібліотеки-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи організували та провели заходи в рамках Дня відкритих дверей «Бібліотека місце яскравих вражень».

Цікаво пройшов бібліотечний бульвар «Парад читацьких думок». 

Учасниками заходу були учні 10-А класу Нововолинського ліцею № 5 (класний керівник С. В. Зубаль, бібліотекар Л. І. Суржик). Любителі книжок у дружній невимушеній атмосфері розповіли про улюблені книги та висловили свої думки, побажання, яке місце займає бібліотека в їхньому повсякденному житті, навчанні, спілкуванні.

Висловлювання були різними: для мене бібліотека це… чарівне місце, де відпочиває душа, де наодинці можна поспілкуватися з книгою, де можна дізнатися багато цікавого та нового, це зустріч з друзями і обговорення книг тощо.

На книжковий вернісаж «Дитячі книги-ювіляри року» завітали учні 4-А класу Нововолинського ліцею № 5 (класовод Г. М. Худинець, бібліотекар Л. І. Суржик).

Присутні мали нагоду дізнатися про книги-ювіляри 2021 року: «Аліса в задзеркаллі» Льюїса Керрола, «Пригоди Тома Сойєра» Марка Твена, «Вінні-Пух і всі-всі-всі» Аллана Мілна, «Незвичайні пригоди у лісовій школі» Всеволода Нестайка тощо.

Учні з задоволенням прослухали нову інформацію та поділилися враженнями про свої улюблені книги.

У Нововолинському ліцеї № 6 відбувся каскад цікавих новин «Аптека для душі». Учасниками заходу стали учні 4-В класу (класовод С. В. Ліщук).

Школярі познайомилися з творчістю відомих українських та зарубіжних письменників. Присутні з великим інтересом прослухали цікаву інформацію про: «Лесина Пісня» Євгена Білоусова, «36 і 6 котів», «Котохатка», «Ліга непарних шкарпеток» Галини Вдовиченко тощо.

Уже стало доброю традицією у бібліотеці проводити бібліознайомство «Свято вірних читачів» всіх, хто по-справжньому любить книгу. Під час заходу користувачі отримали можливість поспілкуватися у приємній святковій атмосфері, поділитися враженнями про нещодавньо прочитані книги та порадити свої улюблені твори.

Всяке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітання. Ми вдячні всім нашим читачам, за підтримку і активність, за вірність і участь у житті бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар