вівторок, 19 листопада 2019 р.

Від Революції Гідності - до гідного життя


      Щороку 21 листопада в нашій країні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня українці віддають шану патріотизму й мужності громадян, що стали учасниками Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.
     З нагоди Дня Гідності та Свободи  бібліотека-філія № 1 Нововолинської ЦБС спільно з ЗОШ № 6 (10-А клас, класний керівник Кравчук О. В., заступник директора з навчально-виховної роботи Кутасевич В. Д.) організували і провели урок мужності «Будемо гідні слави героїв».
  Завідувач бібліотеки Світлана Галушук у своєму виступі наголосила, що Україна-це територія гідності і свободи і Майдан – один з важливих трагічних тем в історії України.
   Ведучі заходу Киця Олександр і Кузьмич Софія більш детальніше розповіли про події, які відбувалися на Майдані та про початок Революції Гідності та її героїв. В ході заходу учні декламували  вірші, переглянули документальну хроніку присвячену тим подіям.

   Валентина Дмитрівна розповіла про активного учасника Євромайдану – учня їхньої школи  Сергія Байдовського, який загинув на Майдані у Києві. Він посмертно удостоєний звання Герой України.
     Всіх полеглих Героїв Небесної Сотні вшанували хвилиною мовчання.
   Для присутніх організована  тематична полиця «Небесна Сотня: герої, які змінили хід історії».


Немає коментарів:

Дописати коментар