неділю, 10 листопада 2019 р.

Брати Капранови у Нововолинську



     07 листопада відомі українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі  Брати Капранови, завітали до Нововолинська з презентацією нового історичного роману «Паперові солдати».
   Історія, інтриги та  неймовірне життя двох талановитих художників. Один із них – Білл Титла, син українських емігрантів з США. Другий – Ніл Хасевич, студент Варшавської академії мистецтв, який у юності втратив ногу і пересувається на протезі. Згодом перший стає головним мультиплікатором студії Диснея, а другий – головним художником УПА. Книга заснована на реальних подіях.
  Письменники у нас не вперше. Їхні книги неймовірні так само, як і їх презентації. Під час зустрічі автори жартували, ділилися спогадами та розповідали  про свої нові романи.
  Присутні мали змогу поспілкуватися з письменниками, придбати вподобані книги безпосередньо – з авторськими підписами та сфотографуватися.
  Щиро дякуємо гостям за цікаву презентацію, організаторам заходу за свято зустрічі з книгою, святковий настрій, гарно проведений час.

Немає коментарів:

Дописати коментар