середу, 5 червня 2019 р.

Мрії мого дитинства


      Щороку в перший день літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни  - Міжнародний день захисту дітей. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще.
    На продовження свята до бібліотеки-філії № 1 Нововолинської ЦБС завітали учні дитячого закладу «Олімп» (загін «Зернятко», вихователі Альошина Л. Р. , Матишейко Т. М.), що працює при ЗОШ № 5. Вони взяли активну участь у конкурсі малюнків «Наше дитинство – найкраща пора».

    Приємно відзначити, що всі роботи виявилися різноплановими, яскравими, несподіваними. Тут і родина, і природа, і улюблені персонажі з прочитаних книг, і несподіваний погляд на світ, окрилений польотами дитячої фантазії. Юні художники продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант.
     Учасники були поділені на 2 вікові групи (учні 1-х і 4-х класів). Переможців обирало спеціально створене конкурсне журі. У кожній віковій групі було визначено по три переможця. 1-й клас : Юлія Грищук, Євгенія Кушнір, Мирослав Медина. 4-й клас : Юлія Кривов`яз, Нестор Сушко, Вікторія Тлумач. Переможці отримали на згадку книжки-розмальовки.

    Та головним результатом заходу були дитячі посмішки, гарний настрій та позитивні емоції.
    Присутні мали змогу ознайомитись з тематичною полицею "Цей день на планеті хай щастям сія".

   

Немає коментарів:

Дописати коментар