четвер, 8 листопада 2018 р.

Зустріч у Нововолинську з Володимиром Шовкошитним

     07 листопада у Нововолинській центральній  міській бібліотеці відбулася  творча зустріч з Володимиром Шовкошитним.
    Тут зібралися шанувальники сучасної української літератури, журналісти, вчителі, учнівська молодь, працівники бібліотек.

    Ім`я Володимира Шовкошитного, талановитого українського поета, прозаїка, публіциста, громадського та державного діяча, учасника Революції гідності ( на Майдані  провів 92 дні і 33 ночі), доктора філософії в галузі політології, народного депутата України І-го скликання, чорнобильця, лауреата п`яти престижних премій, члена Національної спілки письменників добре відоме нашим співвітчизникам.
    Володимир Шовкошитний є директором видавництва «Український пріоритет», завдяки якому побачили світ понад 80 книг цілого сузір`я сучасних авторів. А у творчому доробку Володимира Шовкошитного немало: 15 книг, 3 сценарії до фільмів та три альбоми пісень.

      Особливе місце в його творчості займають вірші. Чимало віршованих рядків  поет присвятив патріотичній тематиці.
    Видавець зупинився і на своєму романі-трилогії «Кров – свята», який охоплює період від Голодомору і майже до наших днів. Як розповів Володимир Шовкошитний, матеріали для книги він збирав 12 років працюючи в українських, польських, німецьких архівах.

  Письменник презентував також твори Йосипа Струцюка, Ігоря Рассохи, Ольги Слоньовської та інші.
    Учасники зустрічі мали можливість вибрати книгу, яка зацікавила найбільше й отримати автограф гостя.


Немає коментарів:

Дописати коментар