четвер, 8 червня 2017 р.

Правила дорожнього руху знай!

     
        Найважливіше для людини – її життя, а найцінніше в цьому житті – здоров`я. Адже кожна людина унікальна, неповторна. І життя в неї одне, тому берегти його і здоров`я необхідно кожному.
    В рамках проекту «Канікули з книгою», бібліотека-філія № 1 Нововолинської ЦБС провела бесіду-застереження «Правила дорожнього руху знай – життя і здоров`я зберігай».
  Учасниками заходу були школярі загону «Калинонька» дитячого закладу відпочинку «Олімп», що працює при ЗОШ № 5 (вихователі Г. М. Худенець., Л.Ф. Олех ).
   Ведуча  Світлана Галушук розповіла учням  про правила дорожнього руху, дорожні знаки та їх значення, правила пішоходів, велосипедистів, пасажирів. Діти повинні постійно дотримуватись правил дорожнього руху, не ризикувати  життям і здоров`ям, перебуваючи на дорозі. Під час бесіди-застереження школярі  поділилися власними знаннями та спостереженнями.
    Цікавою та пізнавальною  була вікторина "Безпека на дорозі - безпека життя",  активними учасниками якої  були Віаріка Сєргєєва, Вікторія Петрович, Нестор Сушко, Анна Галівода, Анастасія Собота, Марія Собота та інші.
   Працівники бібліотеки влаштували викладку літератури "Твій друг - безпечний рух".
    Сподіваємось, що отримані знання з правил дорожнього руху, допоможуть дітям зберегти життя і здоров`я.



Немає коментарів:

Дописати коментар