середу, 17 травня 2017 р.

День інформації у бібліотеці

           Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємось до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудеса.
           У  бібліотеці-філії № 1 Нововолинської ЦБС  відбувся  День інформації «Бібліотека – відкритий світ читання».  Протягом дня проводились цікаві та різноманітні заходи для різних категорій користувачів.
            Для  вихованців ДНЗ № 5 групи «Ромашка»  (вихователь Н. А. Дмитрук, вчитель-логопед В. П. Модік)   була проведена екскурсія по книгозбірні, під час якої діти дізналися дуже багато нового, цікавого та корисного.
  

           На літературну мандрівку «Наш веселий книжковий світ» завітали учні 3-А класу ЗОШ № 5 (класний керівник  Г. М. Худинець), де вони познайомились з історією народження її Величності Книги.  Школярі декламували вірші про книги, відгадували загадки про літературних героїв казок.
        Бібліотекарі  провели  бесіду «Книги живуть вічно» про важливу роль книги в житті  кожної людини.
        Гості отримали заряд бадьорості та виявили бажання читати і відвідувати бібліотеку.



      Для учнів ПТУ № 11 та користувачів була проведена презентація краєзнавчої виставки «Окраса України – Волинь чарівна». Вони мали змогу заглибитись у її давні витоки, доторкнутись до величавих святинь минувшини й чутливих струн сьогодення.   
       
           Запрошуємо всіх, хто любить книги, до нас у бібліотеку!

Немає коментарів:

Дописати коментар