середу, 20 квітня 2016 р.

Збережемо красу Землі

        Щорічно,  22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові і турботи за наш спільний дім, за збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа.
      З нагоди цієї дати бібліотека-філія № 1 спільно з ЗОШ № 5 організували і провели екологічну стежку "Наша планета - живий світ". Ведучі заходу Людмила Корольчук та Людмила Суржик  подорожували разом з  учнями   6-Б класу (класний керівник Голян Н. О.)   екологічними стежками  "Світ води", "Квіткова поляна", "Наші менші друзі" та іншими. Школярі продемонстрували свої знання з охорони природи, проявили свою кмітливість і спостережливість.

          Активними учасниками мандрівки були Андрій Антонюк, Юра Дробот, Катя Саловарова, Юля Столярук,  Даша Паращенко. Вони розповідали про екологічні проблеми нашого міста, правила поведінки в лісі, народні прикмети, відгадували загадки, читали вірші про природу.

 
        Присутні мали змогу ознайомитись з викладкою літератури "Чарує нас краса твоя, земле!".
 
         Сподіваємось, що кожен  школяр задумався над власним  ставленням до природи і буде  її  берегти, адже всі ми хочемо дихати свіжим повітрям, пити чисту воду, жити в екологічно чистому середовищі.
       
 

Немає коментарів:

Дописати коментар