четвер, 4 грудня 2014 р.

Збройні Сили України вчора, сьогодні, завтра


     До  Дня Збройних Сил України   бібліотечні працівники бібліотеки-філії № 1 та ЗОШ № 5 організували та провели для старшокласників  бесіду-діалог "Я стану твоїм захисником, Україно".
     З вступним словом виступив викладач предмету "Основи захисту Вітчизни " Володимир Михайлович  Кльофа, який   за допомогою відеоролика  коротко охарактеризував стан армії сьогодні.
     На захід були запрошені заступник військового комісара по роботі з особовим складом капітан  Микола  Зіновійович  Нагірний та боєць 1-го батальйону  територіальної оборони "Волинь" Вадим Вікторович Цикра. Микола Нагірний зробив екскурс в минуле української армії, розповів про збройний конфлікт на сході нашої держави. Про піднесений бойовий дух, який панує в зоні АТО,  своїми думками поділився  Вадим Цикра. Також він подарував учням школи прапор від бійців батальйону "Волинь".  Гості вели діалог з учнями про сучасний стан армії,  її бачення в майбутньому,  військові дії в зоні антитерористичної операції тощо. Для гостей та юнаків,  майбутніх воїнів,  дівчата декламували вірші.
   Присутні  мали змогу ознайомитись  з викладкою літератури "Збройні Сили України  як гарант національної безпеки і оборони".
   Директор школи Василь  Федотович  Гордійчук  привітав всіх  зі святом, побажав миру на нашій землі, здійснення усіх мрій.