четвер, 9 травня 2024 р.

Поетичний альбом до Дня Матері відбувся у бібліотеці-філії № 1

 

        День Матері…. Свято всеохоплюючої радості. При згадці про нього всміхається кожна людина, мала чи велика, кожен, хто був дитиною і мав матір. 



         Місяць травень – найкращий у році. Повнота квітіння й надій, бадьорість воскреслої з зимового сну природи… Радість Матерів, що їх заслужено вшановують. Радість усіх, хто приходить вітати, обдаровуючи Матір у цей день. Бо кожен знає, що робить справу добру, праведну, світлу.  


       Напередодні свята Дня Матері у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи відбувся поетичний альбом « Імення Матері, як сонце, світить вічно». Запрошені на свято діти 3-Б класу ліцей №5 (класовод  Вавринюк Алла Олексіївна, вчитель інклюзії Вавринюк Анастасія  Олегівна,  бібліотекар Суржик Людмила Іванівна). 

         Бібліотекар Лариса Сенич розповіла про історію виникнення свята, традиції та звичаї святкування. Цікаву легенду про маму прочитала бібліотекар ліцею №5 Людмила Суржик. Діти із задоволенням переглянули відео «День Матері» та «Пісочна анімація про маму». 




         У затишній теплій атмосфері школярі декламували вірші на честь найдорожчої в світі  людини – мами. З новими знаннями, хорошим настроєм та цікавими книжками  діти поверталися додому. 

         Для користувачів у бібліотеці організовано тематичну полицю «І доброта, і теплота поєднані у серці мами».

Немає коментарів:

Дописати коментар