четвер, 25 квітня 2024 р.

Візит директорів публічних бібліотек до бібліотечної системи Нововолинської територіальної громади

         23 квітня до Нововолинська завітали керівники бібліотек Волині на обласний семінар директорів публічних бібліотек територіальних громад на тему: «Основні пріоритети розвитку сучасної бібліотеки у відповідності до потреб жителів громади».

         Гості познайомилися з досвідом роботи бібліотеки-філії № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи, зокрема читацьким та навчальним простором «Клуб елегантного віку» та Навчання цифрової грамотності.

         Завдяки успішній проєктній діяльності бібліотека-філія № 1 отримала різну техніку: ноутбук, планшети, обладнання та матеріали для творчості.

       Завідувач бібліотеки Світлана Галушук провела екскурсію по бібліотеці, представила презентацію про роботу «Клуб елегантного віку» та навчання цифрової грамотності.

          На базі бібліотеки діють курси цифрової грамотності для людей елегантного віку, де їх навчають користуватися гаджетами, найнеобхіднішими сервісами.

         Приємні слова подяки за роботу прозвучали від представників Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, які відзначили роботу бібліотеки та подарували приємний подарунок, за що працівники дуже вдячні.

Немає коментарів:

Дописати коментар