пʼятницю, 17 червня 2022 р.

22 червня – іменини святкують Кирили

       

      22 червня православна церква вшановує пам`ять Кирила Бєлозерського.

         Як і більшість популярних імен, ім'я Кирило прийшло до нас із давньої Греції і у перекладі воно означає «пан» або «владика».

      Кирило-ім`я запозичене з  мови, означає «приналежний Гоподу»  пан, господар, у цьому разі мається на увазі – «бог». Кирило досить відоме, але рідкісне.

              Інтенсивність звучання імені Кирило відповідає хвилям червоного кольору, який символізує кров і життя, а також активність, енергію, силу, рішучість.

         Власник цього імені  як правило, товариська й життєрадісна людина з помірно врівноваженим темпераментом. Він досить самолюбивий, гостро реагує на жарти й зауваження. У нього багато приятелів і знайомих, але він ніколи нікому не нав`язується.

        Кирило   компанійська людина, любить гучні вечірки,  але ніколи не розчиняється в них повністю. У цього чоловіка глибокий проникливий розум, прекрасне мислення. Він має високий потенціал для досягнення блискучих професійних результатів.

       «Зимові» Кирили самовпевнені й горді. Це природжені лідери, здатні  не тільки відстояти свою думку, але й  нав`язати її оточуючим.

          «Весняні» власники цього імені товариські, обдаровані.

         Кирили народжені влітку найбільш добродушні й легко закохуються.

      Нарешті, осінь робить цих чоловіків талановитими й артистичними, а також чутливими й уважними.

       Найбільш поширені форми імені: Кирилко, Кира, Кир, Кирюха, Кирюша тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар