четвер, 19 серпня 2021 р.

До 30-річчя Незалежності України відбулася у бібліотеці пізнавальна мандрівка

 


        24 серпня - 
це не просто День народження держави, це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов`ю творили і плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє.

         Влітку, тридцять років тому було проголошено акт про незалежність України. Відтоді ця дата в нашій державі відзначається як загальнонаціональне свято.

         З нагоди відзначення ювілею Незалежності України бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи провела пізнавальну  мандрівку «Мальовнича, рідна, незалежна Україна».



         Ведуча заходу Світлана Галушук розповіла дітям про довгий і складний шлях України до незалежності та здійснили захоплюючу подорож рідною країною.


         Учні читали вірші про Україну, згадували народні звичаї і традиції українців. Приймали активну участь у пізнавально-інтелектуальній вікторині, конкурсі «Чи знаєте ви?» присвяченій Дню Незалежності України.





         Для користувачів бібліотеки організована виставка-розповідь «Найкраща у світі земля – це Україна моя», де учні мали можливість ознайомитися з легендарною історією рідної Батьківщини та її сучасністю, мальовничими краєвидами, видатними українцями тощо.





Немає коментарів:

Дописати коментар