четвер, 10 грудня 2020 р.

До Дня прав людини

10 грудня міжнародна спільнота відзначає День прав людини. До цієї  дати бібліотека-філія № 1 Нововолинської централізованої бібліотечної системи спільно з ЗОШ №6 (9-Б клас, вчитель правознавства Кравчук О. В.) організували та провели правовий компас «Злочин скоєно. Що далі?».

Ведуча заходу бібліотекар Наталія Козачок  у своєму виступі розповіла присутнім про історію свята. Учні  прослухали інформацію та переглянули відео про особливості відповідальності неповнолітніх.

Цікаво пройшов діалог між вчителем правознавства Оксаною Володимирівною Кравчук та старшокласниками. Присутні дізналися про кримінальну відповідальність неповнолітніх, а також отримали конкретні відповіді на запитання, що їх цікавили. Активну участь учні взяли у вікторині «Знавці кримінального права» та перевірили власні знання.

Учасники заходу ознайомилися з книгами представленими на віртуальній тематичній полиці «Мова закону: вивчати й знати». Видання сприятимуть поглибленню правових знань та формуванню правової культури школярів.

Немає коментарів:

Дописати коментар