четвер, 12 вересня 2019 р.

Творча зустріч з літературним подружжям Волині


      В рамках першої Книжкової толоки «Нововолинськ читає» в Нововолинській центральній міській бібліотеці відбулася творча зустріч з літературним подружжям Волині: Надія Гуменюк, Володимир Лис на яку завітали чимало нововолинців, аби поспілкуватися з улюбленими письменниками всієї країни.
    Ведуча  Світлана Галушук познайомила присутніх з майстрами літературного слова, журналістами, членами Національної спілки письменників України, лауреатами багатьох вітчизняних нагород Володимиром Лисом та  Надією Гуменюк.
     Гості познайомили із новими книгами, з новими напрацюваннями,  роздумами  про творчість, розкрили кілька  секретів успіху.
   Володимир Савович  поділився спогадами про  хутір під Згоранами, де він виріс і почерпнув для себе дуже багато : діалект, образи персонажів для своїх творів тощо. Розповів про свої нові романи «В`язні зеленої дачі»,  «Обітниця»,"Стара холера".
 Секретами своєї літературної діяльності поділилася з тутешніми шанувальниками свого таланту Надія Гуменюк. Про свої нові книги «Корона на одну ніч», «Квіти на снігу», «Дожити до до весни» та доповнений роман  «Вересові меди» вона розповіла з живим інтересом.
    
      Усі бажаючі змогли придбати книги з автографами авторів. Мали нагоду   поділитися враженнями від романів  відомих авторів та поспілкуватися з творчим подружжям.
Дякуємо за творчу зустріч письменникам Волині  Надії Гуменюк і Володимиру Лису та читачам міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар