четвер, 22 лютого 2018 р.

Леся Українка - гордість української нації

   Кожним словом, кожним променем думки, кожним болем своїм живе у душі нашого народу людина, ім `я якій – Леся Українка. Вона прожила недовге життя, але те, що зробила за свій короткий вік, має таку цінність для нащадків, що ним може пишатися не тільки Україна, а й усе людство.
      Напередодні відзначення 147-ої річниці від дня народження української письменниці та громадської діячки Лесі Українки у бібліотеці-філії № 1 Нововолинської ЦБС відбулося літературне досьє «Леся Українка – потужний духовний світоч». На захід були запрошені учні Нововолинського центру професійно-технічної освіти (кухарі, кондитери, викладачі Л. С. Семерей, Н. П. Каганюк, О. В. Бабійчук).



Присутні з цікавістю слухали розповідь ведучих Світлани Галушук та Людмили  Корольчук про життя і творчість  духовно сильної та безмежно мужньої  української  жінки Лариси Петрівни Косач. Учні продемонстрували хороші знання під час проведення літературної вікторини.



Учасники заходу  ознайомились з виставкою-персоналією «ЇЇ промінь так гордо горить», де представлені книги, публікації з періодичних видань, які розповідають  про постать культової жінки  ХХ століття Лесю Українку. 



Немає коментарів:

Дописати коментар