середу, 27 вересня 2017 р.

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

       
      Напередодні свята у бібліотеці-філії № 1 відбувся День відкритих дверей «Скарбниця мудрості людської».
     Гостинно відчинила двері бібліотека для  майбутніх читачів, старшої групи «Колосок» ДНЗ № 9 (вихователі: І. М. Моня, Т. В. Саковець). Більшість малят вперше опинилась у книжковому храмі. Вони з захопленням і здивуванням роздивлялися книжкові виставки, гортали яскраві сторінки книжок та журналів.
 Для дітей була проведена екскурсійна подорож  «А у нас – все для вас» та казкова гра «А – ну відгадай!»



     На годину цікавих повідомлень «Дещо з історії книги і бібліотеки» завітали учні 5-Б класу ЗОШ № 6 (учитель В. А. Кушнір), які багато цікавого і нового дізналися про книгу і бібліотеку.



    Бібліотеку відвідали  учні 3-Б класу ЗОШ № 5 разом з класним керівником Л. М. Вавринюк та бібліотекарем Л. І. Суржик. Діти піснею та квітами привітали бібліотекарів з святом.  Прийняли активну участь у літературній вікторині «Мандрівка в казку».



    Учні ВПУ та 5-Б класу ЗОШ № 5 організували  флеш-моб «Я читаю і Вам раджу». Своїми діями вони пропагували книгу та заохочували до читання.



  Протягом дня діяла виставка-демонстрація подарованих книг «Дари безцінні», яка викликала жвавий інтерес користувачів, адже там представлені книги з автографами письменників України і нашого краю,  а також книги, подаровані мешканцями міста.



     Передсвятковий день був насичений, цікавий, змістовний. Гості з хорошим настроєм залишали бібліотеку разом з хорошою книгою. Отже, свято вдалося!
       Вітаємо бібліотечних працівників, користувачів, друзів, партнерів, любителів книги з чудовим  святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

Немає коментарів:

Дописати коментар